pomoc pro Věrušku


Věrušce je 1 rok a narodila se s downovým syndromem, s vrozenou srdeční vadou (již má zas sebou 2 operace srdíčka) a bohužel se prokázala i leukémie. Občanské sdružení Andělé bez křídel se rozhodlo Věrušku podpořit a zprostředkovat předání financí, bohužel v našem státě je předání peněz bez prostředníka moc složité. Toto sdružení je proveřené, na stránkách mají možnost nahlížení na účet, což vidím jako velmi příznivé. A nyní prosba na vás všechny :
Podpořte prosím Věrušku jakoukoliv částkou (i malá pomůže) na č.ú. Andělů bez křídel 2800405769/2010 vedeného u Fio Banky zpráva pro příjemce Věruška (na to prosím nezapomeňte) Pokud by měla zájem přispět i nějaká firma, samozřejmostí je vystavení smlouvy o sponzorském daru.
Od 1.12. do 14.12. 2013  na FB  proběhne dražba věcí na podporu Věrušky, kdo by prosím měl cokoliv co může nabídnout do dražby budu ráda. Mohou to být vaše služby, dárkové poukazy, nějaké dobroty, hračky, oblečení, doplňky – jen vše nové!
Na dražbu vás přes své stránky pozve pani  Lucie, budete tak moci získat třeba levněji její služby a další super věci.Pro více informací jí  můžete kontaktovat  přes zprávy na jejích stránkách : 
https://www.facebook.com/photosbyluciebalde , případně na emailu balde.lucie@ seznam.cz.

http://andelebezkridel.webnode.cz/https://www.facebook.com/pages/Andělé-bez-křídel-os/614189951931040?fref=ts

Děkuji všem za sdílení, jakoukoliv podporu a pomoc! Bez nás to nepůjde….
Tuto akci nepořádá facebook a není v ní žádná spojitost s facebookem!
 — s uživateli Pavlína Martínková

0 Responses